Inschrijven voor de Juridische Bedrijvendagen Tilburg 2018

De inschrijvingen zijn gesloten.

Soft Skills day

Soft Skills

Dinsdag 13 maart 2018
Tijd: 10:30-21:00
Locatie: Tilburg University en de Faculty Club


Deze dag zal in het teken staan van Soft Skills. Er zullen drie verschillende workshops plaatsvinden waarin je zult gaan werken aan diverse Soft Skills die je later in het bedrijfsleven vaak zult gebruiken. 


Workshop Personal Branding 
Fractie Vrijspraak
Locatie: Cultuurtuin, tijd: 11.00- 12.30

Uiteraard ben jij geschikt voor die ene droombaan of stage. Maar nu nog de werkgever overtuigen!
In de workshop Personal Branding staat jouw merk en de manier waarop jij je zichtbaar maakt centraal. Wat is jouw imago eigenlijk en wat kun je doen om die nog beter te maken bij relevante anderen? Met een aantal interactieve oefeningen en voorbeelden/ video's krijg je de tools om jezelf beter te profileren.

 

Workshop Cliëntgesprekken
Locatie: Cultuurtuin, tijd: 15:00-17:00

Wanneer je straks begint met een stage of baan is het onvermijdelijk dat je in contact komt met cliënten. Maar nu is de vraag hoe je om moet gaan met deze cliënten.  Het advocatenkantoor Kneppelhout & Korthals zal haar rijke ervaring vandaag met ons delen en jou de fijne kneepjes van het vak bijleren.

Tijdens deze workshop ga je onder begeleiding aan de slag met het oefenen van cliëntgesprekken. Door middel van verschillende casussen en situaties te schetsen ga je deze toepassen op 'echte' cliënten gespeeld door acteurs van studententheatervereniging De Koffer. 


Etiquettediner 
Locatie: Faculty Club, tijd: 18:00-21:00
Tilburg University; Faculty Club
Kosten: €20

Tijdens een luxe diner in de Faculty Club zal je alle ins en outs te horen krijgen over verschillende etiquetteregels onder leiding van Floris Bosmans. Je leert hoe je je volgens de regels moet gedragen tijdens een luxe diner. Dit evenement zal €20 kosten en hiervoor krijg je 3 consumptiebonnen en een driegangenmenu dat bestaat uit:

Soep
***
Hoofdgerecht
***
Nagerecht