Commissie 2022-2023

Bente Krijnen
Coordinator

Mijn naam is Bente Krijnen en ik ben 22 jaar oud. Momenteel volg ik de master Rechtsgeleerdheid. Dit jaar ben ik de coördinator van de Juridische Bedrijvendagen Tilburg. Tijdens deze week worden vijf dagen georganiseerd, met elk een verschillend thema, met als doel om studenten en het werkveld dichter bij elkaar te brengen. Als coördinator bestaan mijn taken onder andere uit het voorbereiden en leiden van de vergaderingen en het bewaken van de planning, zodat het evenement goed verloopt. Ik kijk ernaar uit om iedereen te zien tijdens de Juridische Bedrijvendagen in april!

Nina van Hees
Promotie & Legal Profession Day

Mijn naam is Nina van Hees en ik ben 21 jaar oud. Ik zit momenteel in het derde jaar van de bachelor Ondernemingsrecht. Samen met Jill organiseer ik dit jaar de Legal Profession day. De dag zal studenten veel mogelijkheden bieden om met verschillende kantoren en instanties te netwerken. Ik hoop dat studenten hierdoor beter inzicht krijgen in de diversiteit van een opleiding aan TLS. Naast het organiseren van deze top dag, ben ik ook verantwoordelijk voor de promotie van de JBT. Hopelijk kan ik iedereen op deze manier voldoende informeren en enthousiast maken over de JBT.

Jill Jutting
Legal Profession Day

Mijn naam is Jill Jutting. Ik ben 20 jaar en zit momenteel in het derde jaar van de bachelor Ondernemingsrecht. Dit jaar zal ik samen met Nina de Legal Profession Day organiseren. Wij zullen ons best doen er een interessant programma van te maken en zullen deze dag openen met Wim van den Donk. Ik hoop dat onze medestudenten door het bezoeken van de Juridische Bedrijven dagen meer duidelijkheid en wellicht nieuwe inzichten krijgen over de verschillende carrièremogelijkheden die voor hun klaarliggen na het afstuderen.

Tessa van der Spruijt
Secretaris & International Day

Ik ben Tessa van der Spruijt, derdejaars Global Law studente en verzorg samen met Nieke dit jaar de International Day. Wij willen jullie als nieuwe generatie internationale juristen de kans bieden om te onderzoeken hoe jij je toekomst wil inrichten, hoe jij een bijdrage aan de maatschappij wilt leveren en hoe jij je ambities kunt verwezenlijken. Hiernaast ben ik ook de secretaris. Of je de advocatuur ingaat, bedrijfsjurist wil worden of juist richting de overheid en de Europese Unie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kom een greep uit deze mogelijkheden verkennen op de International Day op 18 april 2023!

Nieke van der Net
International Day

Mijn naam is Nieke van der Net en ik ben 20 jaar oud. Ik zit momenteel in het derde jaar van de bachelor Global Law. Dit jaar organiseer ik samen met Tessa de International Day. Deze dag is speciaal ingericht voor internationale en internationaal georiënteerde studenten om kennis te maken met verschillende bedrijven. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen en er staan een aantal nieuwe bedrijven klaar. Ik kijk er naar uit je te zien tijdens de International Day of een andere dag van de JBT!

Jur Schilp
Business Day

Mijn naam is Jur Schilp en ik volg ik de Extended Master ​​Rechtsgeleerdheid (Commerciële Rechtspraktijk). Dit jaar heb ik het genoegen om de Business Day, onderdeel van de Juridische Bedrijvendagen Tilburg, te mogen organiseren samen met mijn collega; Djilly. Gedurende deze dag kunnen studenten en kantoren op een informatieve maar luchtige manier kennismaken. Hopelijk wordt ook dit jaar weer de ambitie van onze deelnemers aangewakkerd wanneer ze een beter beeld krijgen van de vele mogelijkheden in hun toekomst. De voorbereidingen zijn in volle gang, tot snel!

Djilly Ybema
Business Day

Mijn naam is Djilly Ybema en ik ben 22 jaar oud. Momenteel ben ik een derdejaars (honours) rechtenstudente met een specialisatie in ondernemingsrecht. Samen met Jur ben ik dit jaar verantwoordelijk voor het organiseren van de Business Day. Tijdens deze dag krijg je de kans om je netwerk flink uit te breiden door deel te nemen aan verschillende workshops en het voeren van één – op één gesprekken met de meest prestigieuze kantoren zoals Loyens & Loeff. Ik hoop jullie allemaal te zien in het Koning Willem II stadion op 19 April!

Thijs Muffels
Public Administration Day 

Mijn naam is Thijs Muffels en ik ben 21 jaar oud. Op het moment zit ik in de afrondende fase van mijn bachelor Ondernemingsrecht. Dit jaar ben ik met Celine verantwoordelijk voor de Public Administration Day. Op deze dag zullen wij er alles aan doen om geïnteresseerde studenten in contact te laten komen met toekomstige werkgevers en geven wij hen de kans om ook elkaar beter te leren kennen. Wij kijken er enorm naar uit om in april een uitmuntende JBT neer te zetten! Graag tot ziens bij de Public Administration Day of de overige dagen van de JBT!

Celine de Gier
Public Administration Day

Mijn naam is Celine de Gier en ik ben 22 jaar oud. Momenteel rond ik mijn laatste jaar van de bachelor Nederlands Recht af. Dit jaar organiseer ik samen met Thijs de Public Administration Day, onderdeel van de Juridische Bedrijvendagen Tilburg. Op deze dag kunnen Bestuurskunde en Public Governance studenten in contact komen met mogelijke werkgevers en inzicht krijgen in de verschillende mogelijkheden na het afronden van hun studie. We hopen jullie snel te zien bij Cinecitta op 20 april 2023!

Daan Joore
Penningmeester & Brabant Business Lunch

Mijn naam is Daan en ik ben 22 jaar oud. Ik ben dit collegejaar begonnen met de master Rechtsgeleerdheid aan Tilburg Law School. Samen met Teuntje heb ik dit jaar de eer om de Brabant Business lunch te organiseren. Tijdens deze dag kunnen studenten, onder het genot van een heerlijke lunch, in contact komen met kleine en middelgrote advocatenkantoren uit de regio. Hiernaast ben ik dit jaar ook de penningmeester van de Juridische Bedrijvendagen Tilburg. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de financiën van de JBT en er samen met de commissie voor ga zorgen dat we binnen het budget een fantastische week gaan neerzetten. Ik kijk er erg naar uit om jullie allemaal te zien tijdens de JBT.

Teuntje Meulendijk
Brabant Business Lunch

Mijn naam is Teuntje Meulendijk en ik ben 20 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met mijn derde jaar van de bachelor Nederlands Recht. Samen met Daan ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de Brabant Business Lunch. Deze dag is een uitgelezen kans om de advocatenkantoren uit het mooie Brabant te leren kennen en zo op een laagdrempelige manier met hen in contact te komen. Wellicht ontmoet jij hier jouw toekomstige werkgever. Hopelijk zien we jullie allemaal terug bij de lunch of op één van onze andere dagen!