Commissie 2021-2022

Lars van der Heijden
Coordinator

Willemijn Schut
Secretaris & Brabant Business Lunch

Sietse Gros
Penningmeester & Brabant Business Lunch

Sanne van Bellegem
Legal Profession Day

Luuk Oor
Legal Profession Day & Voorbereidingsdag

Thomas Padding
Business Day

Margot van Delft
Business Day

Coen Klein Hofmeijer
Public Administration Day & Voorbereidingsdag

Anne Lamers
Public Administration Day

Annemarie de Jong
International Day

Sophie Teunisse
International Day

Lars van der Heijden

Mijn naam is Lars van der Heijden. In dit studiejaar rond ik mijn bachelor Nederlands recht af, waarna ik volgend jaar wil beginnen met de master Nederlands recht. Gedurende dit jaar ben ik ook coördinator van de 23e editie van de Juridische Bedrijvendagen. Tot mijn taken behoren het voorzitten van vergaderingen en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Ik kijk er enorm naar uit om in april een geweldige Juridische Bedrijvendagen te organiseren!

Willemijn Schut

Mijn naam is Willemijn Schut en ik ben 20 jaar. Dit jaar rond ik mijn bachelor Nederlands recht af. Samen met Sietse organiseer ik de Brabantse Zakenlunch. Naast het organiseren van de Brabantse Zakenlunch ben ik ook secretaris van de Juridische Bedrijvendagen. De Brabantse Zakenlunch is de uitgelezen kans om in contact te komen met advocatenkantoren in Brabant. Ons doel is om jou op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met toekomstige werkgevers. Graag tot ziens bij de lunch in Cinecitta!

Sietse Gros

Mijn naam is Sietse Gros en ik ben 20 jaar oud. Ik ben derdejaars student Nederlands recht en ga dit jaar de Brabantse Zakenlunch organiseren. Naast de Brabantse Zakenlunch ben ik ook penningmeester van deze JBT. Samen met Willemijn geven we je hopelijk een goed inzicht in de mooie bedrijven in onze provincie en geven we je de kans om ze te ontmoeten. Tot ziens bij de lunch of op onze andere dagen van de JBT!

Sanne van Bellegem

Mijn naam is Sanne van Bellegem en ik ben 20 jaar oud. Momenteel rond ik mijn laatste jaar van de bachelor Nederlands Recht af. Dit jaar organiseer ik samen met Luuk de Legal Profession Day. Ik heb enorm veel zin in deze dag en over het feit dat Humberto Tan aanwezig zal zijn bij de opening van deze dag! Ik hoop dat studenten door het bezoeken van de Juridische Bedrijvendagen beter inzicht krijgen in de mogelijkheden die ze hebben na hun afstuderen en weten wat voor soort bedrijven bij hen passen.

Luuk Oor

Mijn naam is Luuk Oor en ik ben 22 jaar. Momenteel rond ik mijn laatste jaar van de bachelor Nederlands Recht af. Samen met Sanne heb ik de eer om de Legal Profession Day te organiseren. Deze dag is bijzonder spannend omdat deze dag studenten een mooie kans biedt om hun netwerk uit te breiden, in contact te komen met mogelijke werkgevers en hun kijk op mogelijke juridische beroepen te verbreden. Natuurlijk ben ik ook erg enthousiast dat Humberto Tan aanwezig zal zijn bij de opening van deze geweldige dag. Ik zie je graag op deze dag!

Thomas Padding

Mijn naam is Thomas Padding en ik ben 21 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Dit jaar ben ik samen met Margot verantwoordelijk voor de organisatie van de Business Day! Op deze dag kun je in contact komen met je toekomstige werkgever en elkaar beter leren kennen. We zijn druk bezig deze en alle andere dagen zo goed mogelijk voor jullie te organiseren en hopen jullie allemaal te zien in het Koning Willem II stadion of de andere dagen van de JBT!

Margot van Delft

Mijn naam is Margot van Delft. Ik ben 20 jaar en dit studiejaar rond ik mijn bachelor Nederlands Recht af. Samen met Thomas ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de Business Day, waarmee we ernaar streven om jullie zo goed mogelijk in contact te brengen met je toekomstige werkgevers. Samen met de andere leden van de JBT-commissie zien wij er naar uit om jullie te zien op de Bedrijvendag en op de andere vier ontzettend nuttige dagen van de Juridische Bedrijvendagen Tilburg! 

Coen Klein Hofmeijer

Mijn naam is Coen Klein Hofmeijer en ik ben 22 jaar. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de Bachelor Bestuurskunde. Tijdens de Juridische Bedrijvendagen ben ik samen met mijn medestudent Anne verantwoordelijk voor de Public Administration Day. Op deze dag zullen verschillende organisaties aanwezig zijn die bekend zijn met dit werkveld. Zo kun je als student Bestuurskunde de verschillende mogelijkheden verkennen die er zijn als je gaat afstuderen. Graag tot ziens op de Bestuursdag of een andere dag tijdens de Juridische Bedrijvendagen!

Anne Lamers

Mijn naam is Anne Lamers en ik ben 20 jaar oud. Momenteel zit ik in het derde jaar van de Bachelor Bestuurskunde. Tijdens de Juridische Bedrijvendagen ben ik samen met Coen verantwoordelijk voor het organiseren van de Public Administration Day. Dit is dé dag voor Bestuurskundestudenten om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn na hun studie. We zijn druk bezig met het organiseren van de Juridische Bedrijvendagen, zodat jouw kennismaking met toekomstige werkgevers zo goed mogelijk is!

Annemarie de Jong

Mijn naam is Annemarie de Jong en ik ben 22 jaar. Momenteel ben ik derdejaars student Nederlands Recht. Sophie en ik gaan de International Day organiseren. Tijdens deze dag maakt u kennis met verschillende internationale advocatenkantoren, Nederlandse advocatenkantoren en NGO’s. Door middel van workshops geven we je een kijkje in de wereld van het recht. Deze dag is ook een mooie gelegenheid om je netwerk te verbreden. Ik hoop je deze dag of een andere dag van de JBT te zien!

Sophie Teunisse

Mijn naam is Sophie Teunisse, ik ben 21 jaar en zit momenteel in mijn derde jaar van de Bachelor Nederlands Recht. Samen met Annemarie organiseer ik dit jaar de International Day tijdens de Juridische Bedrijvendagen! Ik hoop dat we alle internationals en internationaal georiënteerde studenten van Tilburg Law School enthousiast kunnen maken voor het juridische veld en dat we er samen een mooie en leerzame week van gaan maken!