Voorbereidingsdag

Op 29 maart vindt de voorbereidingsdag plaats op de Universiteit van Tilburg. Gedurende deze dag kunnen studenten die zich hebben aangemeld zich optimaal voorbereiden voor de evenementen van de Juridische Bedrijvendagen door middel van verschillende evenementen!

Op deze dag bestaat er voor de deelnemers de mogelijkheid om hun CV te laten controleren door Career Services. De aanmeldingen voor deze checks verlopen via onderstaande website onder het kopje CV Checks Prior To JBT. Als de slots vol zitten, kan je zelf ook nog contact opnemen met Career Services om een CV Check in te plannen!

Daarnaast zal er een sollicitatietraining worden gegeven door Quinci Buijs en Tim Voogd. Zij zijn beide oud-rechtenstudenten aan de Universiteit van Tilburg. Quinci is op dit moment werkzaam als HR-executive bij Bird & Bird en Tim vervult de functie van Practice Management Adviser bij Loyens & Loeff. Beiden hebben voor hun huidige functie gewerkt als recruiter binnen hun kantoren. Gedurende deze lezing zullen zij uitleggen hoe een goede sollicitatie verloopt.

Na afloop van de lezing van Quinci Buijs en Tim Voogd, zullen van alle deelnemers LinkedIn foto’s worden gemaakt.

Aanmelden CV Check

Quinci Buijs

Tim Voogd