Over de Juridische Bedrijvendagen

De Juridische Bedrijvendagen Tilburg is een project van Faculteitsvereniging Magister JFT in samenwerking met Tilburg University. Het evenement is een unieke kans voor studenten om zich te oriënteren op hun loopbaan, meer informatie te krijgen over hun toekomstige werkgever en de baan te vinden waarnaar ze op zoek zijn. De Juridische Bedrijvendagen Tilburg biedt studenten alles wat ze nodig hebben om zich voor te bereiden op hun loopbaan. Presentaties, workshops, trainingen en nog veel meer activiteiten worden verzorgd door meer dan 30 bedrijven.

Op de Legal Profession Day, die plaatsvindt op 17 april 2023, kunnen studenten kennismaken met de mogelijkheden die ze naast de traditionele ‘togaberoepen’ hebben. Overdag zijn er verschillende workshops en wordt de dag afgesloten met een borrel met de bedrijven die aanwezig zijn op de Legal Profession Day. De dag wordt geopend door niemand minder dan Wim van de Donk!

Voor de internationale student Global Law, Law and Technology en International Business Law is op dinsdag 18 april 2023 de International Day. Deze dag geeft je inzicht in hoe een carrière bij Nederlandse kantoren en internationale (niet-)gouvernementele instellingen eruit zal zien. Deze bedrijven zullen presentaties geven waarna studenten ook de mogelijkheid hebben om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de vertegenwoordigers van de instellingen.

Op 19 april 2023 worden de studenten van Tilburg Law School verwelkomt in het Koning Willem II stadion, om in contact te komen met hun toekomstige werkgevers. Met workshops van twintig grote advocatenkantoren uit het hele land, ruimte voor individuele gesprekken en een borrel met de deelnemende advocatenkantoren om de dag mee af te sluiten, bereid je je optimaal voor op je toekomstige carrière!

Op donderdag 20 april 2023 vindt de Public Administration Day plaats. Dit is dé dag voor bestuurskundestudenten om een ​​kijkje te nemen in het werkveld. Verschillende organisaties komen naar Tilburg om te vertellen over hun organisatie en de mogelijke carrièremogelijkheden.

De Brabant Business Lunch is de uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met meerdere advocatenkantoren in Brabant! De editie van dit jaar vindt plaats op vrijdag 21 april 2023. De dag begint met twee rondes workshops van de bedrijven, gevolgd door een uitgebreide lunch met voldoende mogelijkheden om in gesprek te gaan met de kantoren.