Commissie 2023-2024

Gwen Hulshout
Coördinator

Mijn naam is Gwen en ik ben 22 jaar oud. Ik zit in het derde jaar van de bachelorspecialisatie Ondernemingsrecht en vervul daarnaast de rol van voorzitter van de Juridische Bedrijvendagen Tilburg 2024. Gedurende dit evenement hebben studenten van Tilburg Law School de kans om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt en op zoek te gaan naar stageplekken. Gedurende de voorbereiding en het evenement zelf is het mijn verantwoordelijkheid om de commissie te sturen, vergaderingen voor te bereiden en bij te springen waar nodig. Ik ben trots op de commissie van de 25e editie van de JBT en kijk er naar uit om iedereen te ontvangen tijdens de Juridische Bedrijvendagen Tilburg in April 2024!

Evi van Ginneken
 Secretaris & Legal Profession Day

Hoi allemaal, mijn naam is Evi van Ginneken, ik ben 23 jaar en zit nu in mijn derde en laatste jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Ik ben dit jaar secretaris van de JBT-commissie en organiseer samen met Elise de Legal Profession Day. Op deze dag kun je tijdens workshops kennis maken met verschillende bedrijven die je potentiële werkgevers kunnen zijn. Zo kun je te weten komen of deze bedrijven bij je passen. Aan het einde van de dag krijg je de mogelijkheid om tijdens de netwerkborrel contacten te leggen met deze bedrijven en te kijken naar stagemogelijkheden. Daarnaast wordt deze dag geopend door niemand minder dan Ewout Genemans! Hier wil je bij zijn, ik hoop je te zien op 22 april 2024!

Elise Swillens
Legal Profession Day

Hi iedereen! Mijn naam is Elise Swillens en ik ben 23 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Samen met Evi ben ik verantwoordelijk voor de Legal Profession Day. Deze dag bestaat uit een opening door niemand minder dan Ewout Genemans! Daarna volgen workshops van de meest vooruitstrevende bedrijven en instanties buiten de traditionele advocatuur en wordt de dag afgesloten met een netwerkborrel. Genoeg mogelijkheden dus om je te oriënteren, je netwerk te verbreden en wellicht je toekomstige werkgever te ontmoeten! Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te zien op de Legal Profession Day of op een van de andere dagen van de JBT!

Judith Sigmond
Promotie & International Day

Mijn naam is Judith Sigmond en ik ben 21 jaar oud. Momenteel zit ik in het derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Dit jaar heb ik de eer om samen met Megan du Plessis de International Day te organiseren. Deze dag is voor jou als internationale of internationaal georiënteerde student een uitgelezen kans om zowel formeel als informeel in contact te komen met bedrijven die beschikken over een internationaal netwerk. Daarnaast ben ik samen met Carlijn verantwoordelijk voor de promotie van de Juridische Bedrijfsdagen. Samen zullen wij jullie zo goed mogelijk informeren en enthousiast maken over de Juridische Bedrijfsdagen. Hopelijk zien we jullie terug op de International Day of een van de andere dagen!

Megan du Plessis
International Day

Hallo iedereen! Ik ben Megan du Plessis, 20 jaar oud en momenteel actief in mijn tweede jaar van de bachelor Global Law. In samenwerking met Judith organiseer ik dit jaar de International Day tijdens de Juridische Bedrijven Dagen. Deze dag is speciaal opgezet voor internationale en internationaal georiënteerde studenten in Tilburg Law School. Hier krijgen ze de kans om in contact te komen met diverse bedrijven en professionals doormiddel van interactieve workshops door de dag heen. Dit biedt de ideale kans om meer te leren over banen in een internationale omgeving en misschien ontmoet je wel jouw toekomstige werkgever. Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten tijdens de International Day of op een ander moment tijdens de week!

Sven van Houtum
Business Day

Mijn naam is Sven van Houtum en momenteel zit ik in het tweede jaar van zowel de bachelor Rechtsgeleerdheid met honours als de specialisatie Ondernemingsrecht. Samen met Evy Mutsaars heb ik de eer om de organisatie van de Business Day op me te nemen. Tijdens dit evenement krijg je de unieke gelegenheid om in contact te komen met gerenommeerde advocatenkantoren via workshops, individuele gesprekken en een netwerkborrel. De Business Day staat volledig in het teken van persoonlijke groei en ambitie, waarbij deelnemers de kans krijgen om een voorproefje te nemen van wat de toekomst voor hen in petto heeft. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te verwelkomen op de 25e editie van de JBT!

Evy Mutsaars
Business Day

Hi, mijn naam is Evy Mutsaars en ik ben 21 jaar oud. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van de Bachelor Rechtsgeleerdheid. Samen met Sven van Houtum heb ik de eer gekregen om dit jaar de Business Day te organiseren. Dit evenement biedt een exclusieve kans om in contact te komen met toonaangevende advocatenkantoren via workshops, persoonlijke gesprekken en een netwerkborrel. De Business Day is daarmee volledig gewijd aan het stimuleren van persoonlijke groei en het koesteren van ambitie. Ik kijk er naar uit om jullie te kunnen verwelkomen op de Business Day of een van de andere dagen van de Juridische Bedrijvendagen.

Quinn de Roock
Public Administration Day 

Hoi allemaal! Mijn naam is Quinn de Roock en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn vierde jaar van de bachelor Bestuurskunde. Samen met Carlijn organiseer ik de ‘public administrationday’ op donderdag 25 april. Tijdens deze dag zullen bedrijven en organisaties die werkzaam zijn binnen het bestuurskundigwerkveld zich op een interactieve manier voorstellen aan jullie. Na afloop is er een netwerkborrel, waardoor je de gelegenheid hebt om enkele vragen te stellen aan de bedrijven. Ik hoop dat wij zoveel mogelijk bestuurskunde studenten mogen verwelkomen! Het belooft een interessante en interactieve dag te worden.

Carlijn ter Woerds
Promotie & Public Administration Day

Hoi allemaal, ik ben Carlijn ter Woerds en ik zit momenteel in het derde jaar van mijn Bachelor Bestuurskunde hier in Tilburg! Dit jaar organiseer ik samen met Quinn de Public Administration Day die plaatsvindt op 25 april. Tijdens deze dag komen er verschillende organisaties en bedrijven uit de bestuurskundige sector voorbij die zich zullen introduceren aan jullie.Hiermee krijg je de kans om je te oriënteren op je carrièremogelijkheden voor na je studie en is er de mogelijkheid om je netwerk te vergroten tijdens de netwerkborrel. Kortom; de uitgelezen kans  om een stap te zetten richting je toekomstige baan!

Kim Hanegraaf
Penningmeester & Brabant Business Lunch

Hoi allemaal, ik ben Kim Hanegraaf en ik ben 21 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de bachelor ondernemingsrecht. Dit jaar ben ik penningmeester en mag ik samen met Roos de laatste dag van de Juridische bedrijvendagen Tilburg organiseren, namelijk de Brabant Business Lunch. Tijdens de lunch en workshops komen er diverse advocatenkantoren aan bod en vertellen zij wat hun bedrijf zo mooi maakt. Ook heb je de mogelijkheid om te netwerken met misschien wel jouw nieuwe collega’s. Graag tot bij de Brabant Business Lunch of op een van de andere dagen van de Juridische Bedrijvendagen Tilburg.

Roos den Boer
Brabant Business Lunch

Hi allemaal! Mijn naam is Roos den Boer en ik zit in het 3e jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Samen met mijn commissieleden ben ik dit jaar verantwoordelijk voor het organiseren van de 25e editie van de juridische bedrijvendagen Tilburg! In het bijzonder organiseer ik samen met Kim Hanegraaf de Brabant Business Lunch op vrijdag 26 april 2024. Deze dag staat in het teken van oriënteren, kijkjes achter de schermen en vooral erg interessante workshops die gegeven zullen worden door 6 advocatenkantoren uit Brabant. Ik kijk er naar uit om jullie in april te mogen ontvangen en zie jullie dan ook graag op (één van de dagen van) de JBT 2024!